guruh

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

guruh Aksara Jawa: ꦒꦸ (gu)ꦫꦸ (ru) (h)

  1. (Kw) gludhug;








Kata kunci/keywords: arti guruh, makna guruh, definisi guruh, tegese guruh, tegesipun guruh

Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.