gusali

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jump to navigation Jump to search

basa Jawa[besut]

gusali Aksara Jawa: ꦒꦸꦱꦭꦶ

  1. (Kw) pandhe
Kacocogna karo bêsalèn.








Kata kunci/keywords: arti gusali, makna gusali, definisi gusali, tegese gusali, tegesipun gusali
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org