gusi

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

gusi Aksara Jawa: ꦒꦸ (gu)ꦱꦶ (si)

krama/ngoko

  1. daging dununging untu.









Kata kunci/keywords: arti gusi, makna gusi, definisi gusi, tegese gusi, tegesipun gusi
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org