gwan

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jujug: navigasi, golèk

basa Jawa[besut]

gwan Aksara Jawa: ꦒ꧀ꦮꦤ꧀

krama/ngoko

  1. ênggon.









Kata kunci/keywords: arti gwan, makna gwan, definisi gwan, tegese gwan, tegesipun gwanBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org