gwan

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

gwan Aksara Jawa: ꦒ꧀ (g) (wa)ꦤ꧀ (n)

krama/ngoko

  1. ênggon.









Kata kunci/keywords: arti gwan, makna gwan, definisi gwan, tegese gwan, tegesipun gwan
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.