gya

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jujug: napigasi, golèk

basa Jawa[besut]

gya (Kw)

  1. (agya) enggal, rikat;
  2. banjur, tumuli.








Kata kunci/keywords: arti gya, makna gya, definisi gya, tegese gya, tegesipun gyaBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org