hèl

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

hèl Aksara Jawa: ꦲꦺ ()ꦭ꧀ (l)
Lingga:

  1. (Kw) sayah, kêsêl, rêkasa.









Kata kunci/keywords: arti hèl, makna hèl, definisi hèl, tegese hèl, tegesipun hèl
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org