hèm

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

hèm Aksara Jawa: ꦲꦺ ()ꦩ꧀ (m)
Lingga: krama/ngoko

  1. (Wl) klambi rangkêpan.









Kata kunci/keywords: arti hèm, makna hèm, definisi hèm, tegese hèm, tegesipun hèm
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.