hade

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

hade Aksara Jawa: (ha)ꦢꦺ (de)
Lingga:

  1. (Kw) ak seje, kliru, mokal.









Kata kunci/keywords: arti hade, makna hade, definisi hade, tegese hade, tegesipun hade
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.