hadyan

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

hadyan Aksara Jawa: (ha)ꦢ꧀ (d) (ya)ꦤ꧀ (n)
Lingga:

  1. (Kw) bêndara
Kacocogna karo








Kata kunci/keywords: arti hadyan, makna hadyan, definisi hadyan, tegese hadyan, tegesipun hadyan
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.