hala

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

hala Aksara Jawa: (ha) (la)
Lingga:

  1. (Snk) (Kw) wluku.









Kata kunci/keywords: arti hala, makna hala, definisi hala, tegese hala, tegesipun hala
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.