Menyang kontèn

hala

Saka Wikisastra, bausastra mardika

basa Jawa[besut]

hala Aksara Jawa: (ha) (la)

  1. (Snk) (Kw) wluku.








Delengen uga

Kata kunci/keywords: arti hala, makna hala, definisi hala, tegese hala, tegesipun hala

Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.