hale

Saka Wikisastra, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

hale Aksara Jawa: (ha)ꦭꦺ (le)
Lingga:

  1. (Kw) ak kliru, luput
Kacocogna karo







Kata kunci/keywords: arti hale, makna hale, definisi hale, tegese hale, tegesipun hale

Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.