hale

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

hale Aksara Jawa: (ha)ꦭꦺ (le)
Lingga:

  1. (Kw) ak kliru, luput
Kacocogna karo








Kata kunci/keywords: arti hale, makna hale, definisi hale, tegese hale, tegesipun hale
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org