ham

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Langsung menyang: navigasi, golèk

basa Jawa[sunting]

ham Aksara Jawa: ꦲꦩ꧀
Lingga:krama/ngoko

  1. (Wl) daging babi asinan.









Kata kunci/keywords: arti ham, makna ham, definisi ham, tegese ham, tegesipun hamBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org

Sumber artikel iki saka kaca situs web: "https://jv.wiktionary.org/w/index.php?title=ham&oldid=101906"