ham

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jujug: napigasi, golèk

basa Jawa[besut]

ham Aksara Jawa: ꦲꦩ꧀
Lingga:krama/ngoko

  1. (Wl) daging babi asinan.









Kata kunci/keywords: arti ham, makna ham, definisi ham, tegese ham, tegesipun hamBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org