handhêlar

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

handhêlar Aksara Jawa: (ha)ꦤ꧀ (n)ꦝꦼ (dhê) (la) (r)
Lingga: krama/ngoko

  1. (Wl) sudagar.









Kata kunci/keywords: arti handhêlar, makna handhêlar, definisi handhêlar, tegese handhêlar, tegesipun handhêlar
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.