handhuk

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

handhuk Aksara Jawa: (ha)ꦤ꧀ (n)ꦝꦸ (dhu)ꦏ꧀ (k)
Lingga: krama/ngoko

  1. (Wl) bangsaning kacu dianggo ngêlap yèn adus lsp.









Kata kunci/keywords: arti handhuk, makna handhuk, definisi handhuk, tegese handhuk, tegesipun handhuk
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.