hangsa

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

hangsa Aksara Jawa: (ha) (ng) (sa)
Lingga:

  1. (Snk) (Kw) banyak gêdhe;









Kata kunci/keywords: arti hangsa, makna hangsa, definisi hangsa, tegese hangsa, tegesipun hangsa
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.