haram

Saka Wikisastra, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

haram Aksara Jawa: (ha) (ra)ꦩ꧀ (m)
Lingga: krama/ngoko

  1. (Ar) kharam, karam.








Kata kunci/keywords: arti haram, makna haram, definisi haram, tegese haram, tegesipun haram

Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.