harda

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

harda Aksara Jawa: (ha) (r) (da)
Lingga:

  1. (Kw) bangêt
Kacocogna karo








Kata kunci/keywords: arti harda, makna harda, definisi harda, tegese harda, tegesipun harda
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org