harina

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

harina Aksara Jawa: (ha)ꦫꦶ (ri) (na)
Lingga:

  1. (Snk) (Kw) kidang.









Kata kunci/keywords: arti harina, makna harina, definisi harina, tegese harina, tegesipun harina
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.