hasil

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

hasil Aksara Jawa: (ha)ꦱꦶ (si)ꦭ꧀ (l)
Lingga: krama/ngoko

  1. (Ar) pamêtu
Kacocogna karo








Kata kunci/keywords: arti hasil, makna hasil, definisi hasil, tegese hasil, tegesipun hasil
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.