hasta

Saka Wikisastra, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

hasta Aksara Jawa: (ha)ꦱ꧀ꦠ (sta)
Lingga:

  1. (Snk) (Kw) tangan, tlale


Kacocogna karo

Fairytale down blue.png Tembung andhahan






Kata kunci/keywords: arti hasta, makna hasta, definisi hasta, tegese hasta, tegesipun hasta

Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.