hasta

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

hasta Aksara Jawa: (ha)ꦱ꧀ (s) (ta)
Lingga:

  1. (Snk) (Kw) tangan, tlale
Kacocogna karo








Kata kunci/keywords: arti hasta, makna hasta, definisi hasta, tegese hasta, tegesipun hasta
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org