hasti

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jump to navigation Jump to search

basa Jawa[besut]

hasti Aksara Jawa: ꦲꦱ꧀ꦠꦶ
Lingga:

  1. (Snk) (Kw) gajah;









Kata kunci/keywords: arti hasti, makna hasti, definisi hasti, tegese hasti, tegesipun hasti
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org