hikmat

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

hikmat Aksara Jawa: ꦲꦶ (hi)ꦏ꧀ (k) (ma)ꦠ꧀ (t)
Lingga: krama/ngoko

  1. (Ar) kawicaksanan, iguh, kasêktèn
Kacocogna karo








Kata kunci/keywords: arti hikmat, makna hikmat, definisi hikmat, tegese hikmat, tegesipun hikmat
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.