hop

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

hop Aksara Jawa: ꦲꦺꦴ (ho)ꦥ꧀ (p)
Lingga:

  1. pc mandhêg!









Kata kunci/keywords: arti hop, makna hop, definisi hop, tegese hop, tegesipun hop
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.