hop

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jujug: napigasi, golèk

basa Jawa[besut]

hop Aksara Jawa: ꦲꦺꦴꦥ꧀
Lingga:

  1. pc mandhêg!









Kata kunci/keywords: arti hop, makna hop, definisi hop, tegese hop, tegesipun hopBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org