hospital

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

hospital Aksara Jawa: ꦲꦺꦴ (ho)ꦱ꧀ (s)ꦥꦶ (pi) (ta)ꦭ꧀ (l)
Lingga: krama/ngoko

  1. (Wl) papan kanggo mulasara wong lara.









Kata kunci/keywords: arti hospital, makna hospital, definisi hospital, tegese hospital, tegesipun hospital
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org