Menyang kontèn

hub

Saka Wikisastra, bausastra mardika

basa Jawa[besut]

hub Aksara Jawa: ꦲꦸ (hu)ꦧ꧀ (b)


Kacocogna karo







Delengen uga

Kata kunci/keywords: arti hub, makna hub, definisi hub, tegese hub, tegesipun hub

Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.