hulu

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

hulu (Kw)

  1. êndhas;
  2. pangarêp
Kacocogna karo
  • ulu.








Kata kunci/keywords: arti hulu, makna hulu, definisi hulu, tegese hulu, tegesipun hulu
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org