huma

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

huma Aksara Jawa: ꦲꦸ (hu) (ma)
Lingga:

  1. (Snk) (Kw) salju, mêndhung
Kacocogna karo







Kata kunci/keywords: arti huma, makna huma, definisi huma, tegese huma, tegesipun huma

Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.