hus

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

hus Aksara Jawa: ꦲꦸ (hu)ꦱ꧀ (s)
Lingga:

  1. pc sabawane ngelikake.









Kata kunci/keywords: arti hus, makna hus, definisi hus, tegese hus, tegesipun hus
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.