hus

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Langsung menyang: navigasi, golèk

basa Jawa[sunting]

hus Aksara Jawa: ꦲꦸꦱ꧀
Lingga:

  1. pc sabawane ngelikake.









Kata kunci/keywords: arti hus, makna hus, definisi hus, tegese hus, tegesipun husBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org

Sumber artikel iki saka kaca situs web: "http://jv.wiktionary.org/w/index.php?title=hus&oldid=102279"