hus

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jujug: navigasi, golèk

basa Jawa[besut]

hus Aksara Jawa: ꦲꦸꦱ꧀
Lingga:

  1. pc sabawane ngelikake.









Kata kunci/keywords: arti hus, makna hus, definisi hus, tegese hus, tegesipun husBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org