huse

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jump to navigation Jump to search

basa Jawa[besut]

huse Aksara Jawa: ꦲꦸꦱꦺ
Lingga: krama/ngoko

  1. (Wl) hure.









Kata kunci/keywords: arti huse, makna huse, definisi huse, tegese huse, tegesipun huse
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org