hyun

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

hyun Aksara Jawa: ꦲꦾꦸ (hyu)ꦤ꧀ (n)
Lingga:

  1. (Kw) arêp, gêlêm;









Kata kunci/keywords: arti hyun, makna hyun, definisi hyun, tegese hyun, tegesipun hyun
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org