ibêr

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

ibêr Aksara Jawa: ꦲꦶ (hi)ꦧꦼ () (r)
Lingga: krama/ngoko

  1. ak abur;









Kata kunci/keywords: arti ibêr, makna ibêr, definisi ibêr, tegese ibêr, tegesipun ibêr
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.