ibêr-ibêran

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

ibêr-ibêran Aksara Jawa: ꦲꦶ (hi)ꦧꦼ () (r)ꦲꦶ (hi)ꦧꦼ () (ra)ꦤ꧀ (n)
Lingga: (ibêr)

  1. sarupaning kewan kang bisa mabur (lmr bangsaning walang, kinjêng lsp);









Kata kunci/keywords: arti ibêr-ibêran, makna ibêr-ibêran, definisi ibêr-ibêran, tegese ibêr-ibêran, tegesipun ibêr-ibêran
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.