ibadah

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

ibadah (Ar) krama/ngoko

  1. ak kawajibaning agama;
  2. wêkêl tumêmên ênggone nglakoni agama.








Kata kunci/keywords: arti ibadah, makna ibadah, definisi ibadah, tegese ibadah, tegesipun ibadah
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.