ibat

Saka Wikisastra, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

ibat Aksara Jawa: ꦲꦶ (hi) (ba)ꦠ꧀ (t)
Lingga: krama/ngoko

  1. êngg nggumunake bangêt
Kacocogna karo







Kata kunci/keywords: arti ibat, makna ibat, definisi ibat, tegese ibat, tegesipun ibat

Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.