iblis

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jujug: navigasi, golèk

basa Jawa[besut]

iblis Aksara Jawa: ꦲꦶꦧ꧀ꦭꦶꦱ꧀
Lingga:krama/ngoko

  1. (Ar) setan.









Kata kunci/keywords: arti iblis, makna iblis, definisi iblis, tegese iblis, tegesipun iblisBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org