ibra

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

ibra Aksara Jawa: ꦲꦶ (hi)ꦧ꧀ (b) (ra)
Lingga: krama/ngoko

  1. (Ar) wurung, ora dadi tmr. prakara lsp
Kacocogna karo








Kata kunci/keywords: arti ibra, makna ibra, definisi ibra, tegese ibra, tegesipun ibra
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org