ici

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

ici Aksara Jawa: ꦲꦶ (hi)ꦕꦶ (ci)
Lingga: krama/ngoko

  1. êngg kêthip
Kacocogna karo








Kata kunci/keywords: arti ici, makna ici, definisi ici, tegese ici, tegesipun ici
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org