idu didilatmanèh

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

idu didilatmanèh Aksara Jawa: ꦲꦶ (hi)ꦢꦸ (du)ꦢꦶ (di)ꦢꦶ (di) (la)ꦠ꧀ (t) (ma)ꦤꦺ () (h)
Lingga: (dilat)

  1. pr nyêlêd kasaguhane;









Kata kunci/keywords: arti idu didilatmanèh, makna idu didilatmanèh, definisi idu didilatmanèh, tegese idu didilatmanèh, tegesipun idu didilatmanèh
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org