idu didilatmanèh

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jump to navigation Jump to search

basa Jawa[besut]

idu didilatmanèh Aksara Jawa: ꦲꦶꦢꦸꦢꦶꦢꦶꦭꦠ꧀ꦩꦤꦺꦃ
Lingga: (dilat)

  1. pr nyêlêd kasaguhane;









Kata kunci/keywords: arti idu didilatmanèh, makna idu didilatmanèh, definisi idu didilatmanèh, tegese idu didilatmanèh, tegesipun idu didilatmanèh
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org