iga

Saka Wikisastra, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

iga Aksara Jawa: ꦲꦶ (hi) (ga)
Lingga: krama/ngoko

  1. balung wêwilahan sing minangka dadi raganganing dhadha;


Fairytale down blue.png Tembung andhahan






Kata kunci/keywords: arti iga, makna iga, definisi iga, tegese iga, tegesipun iga

Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.