ih

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

ih Aksara Jawa: ꦲꦶ (hi) (h)
Lingga:

  1. pc sabawa nelakake kêbênêran, kêna lsp.









Kata kunci/keywords: arti ih, makna ih, definisi ih, tegese ih, tegesipun ih
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.