ihtiyar

Saka Wikisastra, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

ihtiyar Aksara Jawa: ꦲꦶꦃ (hih)ꦠꦶ (ti)ꦪꦂ (yar)
Lingga: krama/ngoko

  1. (Ar) golèk srana (têtamba lsp)


Kacocogna karo

Fairytale down blue.png Tembung andhahan






Kata kunci/keywords: arti ihtiyar, makna ihtiyar, definisi ihtiyar, tegese ihtiyar, tegesipun ihtiyar

Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.