iji

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

iji Aksara Jawa: ꦲꦶ (hi)ꦗꦶ (ji)
Lingga: krama/ngoko

  1. katêranganing wilanganing barang-barang mratelakake salamba, upama têlung iji;









Kata kunci/keywords: arti iji, makna iji, definisi iji, tegese iji, tegesipun iji
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org