iji

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

iji Aksara Jawa: ꦲꦶ (hi)ꦗꦶ (ji)
Lingga: krama/ngoko

  1. katêranganing wilanganing barang-barang mratelakake salamba, upama têlung iji;








Kata kunci/keywords: arti iji, makna iji, definisi iji, tegese iji, tegesipun iji

Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.