ijo

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

ijo Aksara Jawa: ꦲꦶ (hi)ꦗꦺꦴ (jo)
Lingga:

ngoko
Krama [[{{{1}}}]]
Ngoko ijo
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko

warna kaya dene warnaning godhong;









Kata kunci/keywords: arti ijo, makna ijo, definisi ijo, tegese ijo, tegesipun ijo
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.