ijo

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jujug: napigasi, golèk

basa Jawa[besut]

ijo Aksara Jawa: ꦲꦶꦗꦺꦴ
Lingga:

ngoko
Krama [[{{{1}}}]]
Ngoko ijo
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko

warna kaya dene warnaning godhong;









Kata kunci/keywords: arti ijo, makna ijo, definisi ijo, tegese ijo, tegesipun ijoBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org