ikayat

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

ikayat Aksara Jawa: ꦲꦶ (hi) (ka) (ya)ꦠ꧀ (t)
Lingga: krama/ngoko

  1. (Ar) ak crita, layang crita.









Kata kunci/keywords: arti ikayat, makna ikayat, definisi ikayat, tegese ikayat, tegesipun ikayat
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.