ike

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

ike Aksara Jawa: ꦲꦶ (hi)ꦏꦺ (ke)
Lingga:

  1. (Kw) iki, kiye.









Kata kunci/keywords: arti ike, makna ike, definisi ike, tegese ike, tegesipun ike
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org