ike

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Langsung menyang: navigasi, golèk

basa Jawa[sunting]

ike Aksara Jawa: ꦲꦶꦏꦺ
Lingga:

  1. (Kw) iki, kiye.









Kata kunci/keywords: arti ike, makna ike, definisi ike, tegese ike, tegesipun ikeBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org

Sumber artikel iki saka kaca situs web: "http://jv.wiktionary.org/w/index.php?title=ike&oldid=101416"