ike

Saka Wikisastra, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

ike Aksara Jawa: ꦲꦶ (hi)ꦏꦺ (ke)
Lingga:

  1. (Kw) iki, kiye.








Kata kunci/keywords: arti ike, makna ike, definisi ike, tegese ike, tegesipun ike

Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.