iklim

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

iklim Aksara Jawa: ꦲꦶ (hi)ꦏ꧀ (k)ꦭꦶ (li)ꦩ꧀ (m)
Lingga: krama/ngoko

  1. (Ar) ak mangsa (kaananing hawa).









Kata kunci/keywords: arti iklim, makna iklim, definisi iklim, tegese iklim, tegesipun iklim
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.