iksêtrah

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

iksêtrah Aksara Jawa: ꦲꦶ (hi)ꦏ꧀ (k)ꦱꦼ ()ꦠ꧀ (t) (ra) (h)
Lingga:

  1. (Wl) pc wuwuhan mirunggan (tmr. gambar sorot, tonil lsp).









Kata kunci/keywords: arti iksêtrah, makna iksêtrah, definisi iksêtrah, tegese iksêtrah, tegesipun iksêtrah
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org