Menyang kontèn

ila

Saka Wikisastra, bausastra mardika

basa Jawa[besut]

ila
krama/ngoko

  1. wewarahé para leluhur kuna sing kudu dièstokaké (awujud pepacuh, sarat, srana lsp);
  2. supata, sot;
  3. (ila apa) kenaa ing supata (dianggo ngantepaké beneré gunemé).







Delengen uga

Kata kunci/keywords: arti ila, makna ila, definisi ila, tegese ila, tegesipun ila

Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.