ila

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

ila
Lingga:krama/ngoko

  1. wêwarahe para lêluhur kuna sing kudu dièstokake (awujud pêpacuh, sarat, srana lsp);
  2. supata, sot;
  3. (ila apa) kênaa ing supata (dianggo ngantêpake bênêre gunême).








Kata kunci/keywords: arti ila, makna ila, definisi ila, tegese ila, tegesipun ila
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org