ilam

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

ilam Aksara Jawa: ꦲꦶ (hi) (la)ꦩ꧀ (m)
Lingga: krama/ngoko

  1. ak balung gulu (athik-athikan kang gandhèng karo ula-ula).








Kata kunci/keywords: arti ilam, makna ilam, definisi ilam, tegese ilam, tegesipun ilam

Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.