ile

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

ile Aksara Jawa: ꦲꦶ (hi)ꦭꦺ (le)
Lingga: krama/ngoko

  1. êngg kronehan, kakehan panjangka.









Kata kunci/keywords: arti ile, makna ile, definisi ile, tegese ile, tegesipun ile
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.